Donateurs maken topkwaliteit mogelijk

Als donateur helpt u Kunst aan de Dijk om een hoogwaardig cultureel aanbod in Kortenhoef in stand te houden.

De bijdrage is jaarlijks en bedraagt minimaal € 35 per persoon maar € 50 of meer wordt zeer op prijs gesteld. Doneren kan eenvoudig met iDEAL via de knop hieronder, of u kunt uw donatie rechtsreeks overmaken op rekeningnr NL 61 ABNA 0434 7965 30, onder vermelding van donatie 23/24.

Vermeldt u dan ook uw naam en e-mailadres in de omschrijving zodat wij u goed op de hoogte kunnen houden van ons programma.

Club van 100

Donateurs die € 100 doneren in combinatie met een abonnement behoren tot onze gewaardeerde Club van 100. Voor hen hebben wij ieder concert een comfortabel kussen.

Sponsors en Vrienden

Dankzij de bijzonder bijdragen van een aantal particulieren, fondsen en bedrijven kan Kunst aan de Dijk Kortenhoef ieder jaar weer talenten uitnodigen en topkwaliteit leveren.

Kunst aan de Dijk Kortenhoef dankt de Gemeente Wijdemeren, Fonds Podiumkunsten, Stichting ZABAWAS, de ‘s-Gravelandse Apotheek, Wijnkoperij en Slijterij de Meenthof, de Vrienden van Kunst aan de Dijk en bedrijven en particulieren die liever anoniem blijven voor hun bijdragen.

Indien u belangstelling heeft om ons te ondersteunen en Vriend te worden van Kunst aan de Dijk, neem dan contact op met ons via: info@kunstaandedijk.nl.

Schenken met belastingvoordeel

Overweegt u Stichting Kunst aan de Dijk structureel te steunen? Dan mag u onder voorwaarden uw gift in uw aangifte Inkomstenbelasting aftrekken.

Stichting Kunst aan de Dijk is aangemerkt als culturele ANBI (RSIN: 810419786). Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI met 1,25 verhogen en als gift aftrekken.

Indien u uw gift voor 5 jaar vastlegt is de gift bovendien zonder beperkingen aftrekbaar (geen drempel en maximum bedrag). Een periodieke schenkingsovereenkomst met Stichting Kunst aan de Dijk volstaat hiervoor.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met de penningmeester: Leo Epskamp via info@kunstaandedijk.nl