Kaartverkoop

U kunt uw kaarten kopen via de link op deze website. U rekent uw kaarten veilig af via iDeal. Na betaling ontvangt u uw kaarten in een email van Ticketkantoor. U hoeft ze niet uit te printen, bij de entree kunt u uw kaarten laten scannen vanaf uw telefoon.

Prijzen seizoen 2024-2025

  • Concerten en Literaire avond: € 22,50
  • Seizoensabonnement: € 132,50
  • Club van 100: € 232,50

Eventueel zijn wij genoodzaakt een andere prijs te berekenen voor een specifiek concert. In de prijs inbegrepen is een drankje tijdens de pauze of na afloop van het concert.

Abonnementen

Bezoekt u veel van onze concerten en neemt u daarom een voordelig abonnement op onze concertreeks en de literaire avond? We zijn ontzettend blij met u! Abonnees hebben toegang tot alle concerten van het seizoen. U krijgt van ons een abonnementskaartje, maar u kunt ook uw code laten inlezen bij de entree.

Club van 100

Donateurs die € 100 doneren in combinatie met een abonnement behoren tot onze gewaardeerde Club van 100. Voor hen hebben wij ieder concert een comfortabel kussen op een stoel in de voorste rijen. U kunt lid van de Club van 100 worden via de knop hieronder.

Aanvangstijden

De concerten en literaire avond beginnen om 20:15 uur. De kerk is 30 minuten voor aanvang open. De zaal is ongeplaceerd.

Parkeren

Is gratis en kan bij de Oude School of langs de Kortenhoefsedijk. Volg de aanwijzingen van onze parkeerwachten.

Eten in de buurt

Brasserie Geesje, tegenover Het Oude Kerkje, serveert een Kunst aan de Dijk menu van twee gangen inclusief een glas wijn voor € 30. Reserveren: 035 – 6561022 of via: eten@brasseriegeesje.nl