11-01-2024 — 11 januari 2024 – Nieuwjaarsconcert

Hij is er weer! Saxofonist Benjamin Herman. En hij neemt ook deze keer weer ‘zijn’ trio mee. Herman is een bekende voor de liefhebbers van Kunst aan de Dijk. Reeds eerder wist hij het publiek in ons kerkje in vervoering te brengen.

Benjamin Herman wordt wel gezien een van Nederlands meest zichtbare en succesvolle jazzmuzikanten van de laatste decennia. Hij staat inmiddels ruim dertig jaar op het podium. Daarbij wisselt hij activiteiten als soloartiest af met spelen in kleinere of grotere bands. Geliefd bij het grote publiek is hij in zijn rol als frontman van het New Cool Collective ensemble.

Volgens kenners kan Herman nu al een jazzlegende worden genoemd. Naast zijn vele soloalbums werkte hij mee aan meer dan honderd platen van diverse artiesten, waaronder Candy Dulfer, Michiel Borstlap en Typhoon.

Kunst aan de Dijk is er trots op dat Benjamin Herman de aftrap van het nieuwe jaar weer wil verzorgen. Met zijn energie en originaliteit weten we dat het een avond vol passie en emotie zal worden. Eerlijk gezegd kunnen we ons geen beter artiest voorstellen om knallend het nieuwe jaar in te gaan!