10-12-2020 — Kamerconcert: Chimaera Trio met gastvioliste Ruña ’t Hart

UITVERKOCHT (maximaal 30 bezoekers per voorstelling)

Vanwege de Corona maatregelen mogen wij maximaal 30 bezoekers per voorstelling toelaten. Daardoor zijn wij snel uitverkocht. Is een voorstelling uitverkocht en zou u deze graag bezoeken? Voor iedere voorstelling houden wij een wachtlijst bij. Stuur ons een email met uw contactgegevens en voor welke voorstelling u aan de wachtlijst wilt worden toegevoegd. Uw email kunt u sturen aan info@kunstaandedijk.nl

VERPLAATST naar 10 december 2020 | 17-18 en 20-21 uur

Kamerconcert: Chimaera Trio met Ruña ’t Hart

Acht jaar spelen deze jonge musici al samen: pianist Laurens de Man die al meerdere malen bij ons heeft opgetreden, klarinettiste Annemiek de Bruin en celliste Irene Kok. Ze leerden elkaar kennen aan het Amsterdamse conservatorium. Het Chimaera trio speelt de trio’s van grote componisten maar bouwde ook een aanzienlijk repertoire van kleinere werken op, vaak zelf gearrangeerd voor hun bezetting. Bij ons spelen ze werken van Zemlinsky, Gorecki en Mahler en van Messiaen het beroemde Quatuor pour la Fin du Temps (1941).

Violiste Ruña ’t Hart trad al op jonge leeftijd op tijdens het Kamermuziek Festival in Utrecht en het Grachtenfestival van Amsterdam. Ze ontving de Kersjesprijs in 2016 en werd geroemd om haar ‘gloedvolle, intense spel met een persoonlijk verhaal’. Ruña is een groot liefhebber van kamermuziek.

Foto: Annemiek Kale